Генерално спонсорство от FitSpo и RiceUP! към Спортен клуб Лъвско сърце

Генерално спонсорство от FitSpo и RiceUP! към Спортен клуб Лъвско сърце

Posted by Lion Heart | д/м/г

Щастливи сме да обявим, че след успешно петгодишно партньорство между брандовете FitSpo, RiceUP! и Лъвско сърце през 2021 продължаваме съвместната работа посредством генерално спонсорство от двата бранда към новосъздадения Спортен клуб “Лъвско сърце”.

Любовта към спорта и желанието за активен и здравословен живот е това, което ни свързва в обща мисия. Екипът на Лъвско сърце винаги се стреми да предлага най-висококачествени и здравословни продукти на подкрепителните пунктовете на състезанията. В изпълнението на тази цел залага на ексклузивитет с предоставяните от FitSpo и RiceUP!, които напълно покриват нуждите на атлета в режим на състезание като предоставят необходимите хранителни вещества за най-добро представяне и възстановяване.

В рамките на спонсорството влиза обезпечаване на двете състезания организирани от Лъвско сърце с продукти на FitSpo и RiceUP! както и финансова подкрепа за дейностите по развитието на клуба. С това двата бранда заявяват своята подкрепа не само към клуба, но и към развитието на триатлона в България и възможността клубните атлети да участват в международни състезания по триатлон.

Преди 6 години, когато бе организирано първото състезание Лъвско сърце, на старта застанаха 40 човека. През 2021 г. за двете състезания Lion Heart Ultra Cross Triathlon и Lion Heart Utopia Cross Triathlon има регистрирани над 1000 атлета. Този прогрес е резултат на много труд, постоянство и силна подкрепа от страна на партньори като FitSpo и RiceUP!

Плановете за бъдещето и съвместните дейности включват организацията на разнообразни активности в сферата на триатлона като отворени тренировки за непрофесионални атлети, дискусии по темите за триатлона, правилното хранене в спортен режим и по време на тренировка, и други малки събития в подкрепа на развитието на спорта у нас.

FitSpo и RiceUP! са брандове известни на пазара не само с качествените си продукти и отличителния вкус, но и с активната подкрепа към спорта в България. FitSpo е официален партньор на Български Олимпийски Комитет, на Българската федерация по джудо, както и на Българска федерация по Художествена Гимнастика, които се отличават с постоянни успехи и напредък. RiceUP! от своя страна прави задачата на всеки атлет да се храни здравословно много по-лесна като залага на висококачествен суроват в своите продукти и се отличава с изтънчен и изразен вкус. Синергията е постигната и продължаваме с пълна сила!

Свързани блогове

Posted by lion-heart | 12 октомври 2022
Лъвско Сърце 2022 Гърчопис-ченце   Преди всичко искам да отделя няколко изречения за да кажа (и да се подмажа) какви невероятни хора са организаторите и доброволците и колко много усилия…
Posted by lion-heart | 13 октомври 2021
Предупреждение Хората, които ме познават, знаят че обичам да говоря, понякога доста. Когато пиша – нещата стават още по-сериозни, защото никой не ме прекъсва. Та в този ред на мисли…
Posted by lion-heart | 26 септември 2021
Лято. Неусетно пак наближи рождения ми ден края на Август и някак си пак нещо не пия бира, със седмици такова... Бая тъжно, но как да ви кажа, още за…
Галерия Класиране
0